Intempus samarbejder med en række virksomheder for at give vores brugere den bedste oplevelse af systemet, samt kundefordele i form af interessante priser og service.

 • economic

  Regnskabssystem

  Intempus har direkte integration til e-conomic, som er et online regnskabssystem, der har vundet stor anerkendelse for sin pris og brugervenlighed.

  Opret en gratis 14-dages prøveperiode med e-conomic og oplev integrationen med Intempus.

  Intempus er gratis sammen med e-conomic!

 • eKontoret

  Konvertering

  I samarbejde med eKontoret tilbyder vi risikofri konvertering fra C5 og andre regnskabssystemer til e-conomic. Læs mere her.

  Endvidere tilbyder eKontoret en effektiv regnskabsløsning, der er karakteriseret ved at være papirløs og online. Da eKontoret bogfører dagligt, har du altid adgang til opdaterede regnskabstal når det passer dig.

 • Telia

  Mobilaftaler

  Er jeres virksomhed på 10 mand eller mere, kan vi hjælpe jer med at få nye telefoner til en rigtig god pris. Vi har forhandlet med Telia, så I får den bedste pris. Få op til 30.000 kr. til 20 nye smartphones. Kontakt os for at høre mere.

 • RESTORE

  Mobil reperation

  Hvis skaden skulle ske, og mobilen bliver ødelagt, samarbejder Intempus med RESTORE om reparation af mobiltelefoner. Som Intempus-kunde får du 10% på alle reparationer hos RESTORE. Kontakt os for at høre mere.